OVER ONS

Beste bezoeker

Heeft uw ICT-omgeving een doeltreffende informatiebeveiliging? Gaan uw werknemers verantwoordelijk met uw bedrijfsinformatie en/of hun programma‚Äôs en toestellen om?

Wist u dat niet enkel uw IT-gerelateerde besturingselementen maar ook organisatorische besturingselementen datalekken kunnen veroorzaken?

Voor elk risico vinden wij een gepaste oplossing zodat u ongestoord en vol zelfvertrouwen uw zaken kan behartigen.


We zijn een team van consultants, auditors en Data Protection Officers (DPO)

Audad onderzoekt voor u waar uw bedrijfsinformatie zich bevindt en welke factoren een risico kunnen inhouden. Dit kan via een onbeveiligde/of niet voldoende beveiligde ICT-omgeving. Door gebrek aan vb. paswoorden, versleuteling enz. maar ook door laptops, telefoons en dergelijke die door onachtzaamheid, verlies of diefstal bij uw werknemers (vb. vertegenwoordigers) in verkeerde handen geraken.

Onze auditors zijn mensen met de nodige ervaring en expertise die een uitgebreid onderzoek doen naar uw proces/organisatie op gebied van informatiebeveiliging. Aan de hand van hun verslag geven we u advies over hoe u uw veiligheidsmaatregelen kan beheersen of opdrijven door beveiligingsprocessen en verantwoordelijkheden binnen uw organisatie te introduceren.

Onze ISO 27001 consultants hebben een ISO-IEC 27001 Lead Implementer certificaat om u hierin te begeleiden. De norm ISO 27001 beschrijft het opzetten en implementeren van het ISMS (Information Security Management System). Door het inrichten van ISMS en het uitvoeren van een reeks regels, controles en de handleiding om verantwoordelijkheden te ontwikkelen, zal u kunnen aantonen dat u er voldoende aandacht aan besteed uw gevoelige informatie te beveiligen.

 
OVER ONS
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x