IT-ADVIES

Advies

Staat u voor het hernieuwen/aanpassen van uw ICT-infrastructuur (vb. een nieuw navigatiestructuur, website of een fusie?  Heeft u vragen over bepaalde software? Wat met (private) Cloud?  Hoe kan u een contentmigratie het beste uitvoeren? Wat met vorming van (nieuwe) medewerkers, ...?

Hier komt een uitgebreide voorbereiding aan te pas. De implementatie (het stappenplan) vraagt ook de nodige knowhow.  Het zou immers zonde zijn mocht er relevante informatie onderweg verloren gaan bij uw migratie of upgrade.

AUDAD heeft de kennis en helpt u ook op dit vlak graag verder door de verantwoordelijkheid over uw ICT-project in uw plaats door te voeren, zonder daarbij de door u reeds gedane investeringen uit het oog te verliezen.

Wilt u gewoon ideeën of informatie over onze ervaringen bij zulk een traject opdoen? Wij zijn uw uiterst geschikte "sparringpartner " om u en uw organisatie naar het gewenste niveau te tillen.

Op die manier denken wij mee om met u kostenbesparend te werken!


ICT-advies

De behoeften rond systeembeheer, netwerk, beveiliging en ‘werken in de Cloud’ liggen voor iedere onderneming anders. Er zijn hier geen ‘one-size-fits-all’ oplossingen, zelfs niet voor ondernemingen die actief zijn in dezelfde sector. Daarom is advies op maat cruciaal en ook hiervoor is AUDAD uw aangewezen partner.

Wij staan garant voor een objectief en onafhankelijk advies om uw onderneming zo efficiënt mogelijk te doen werken. Van welke software tot welke ICT-investeringen renderend zijn. Bij dat advies vertrekken we vanuit uw specifieke noden en/of ons analyserapport om u vervolgens te adviseren betreffende:

  • Evaluatie: het evalueren van uw huidige bedrijfsprocessen met de nadruk op het gebruik van ICT-tools.
  • Auditing: compleet ICT-onderzoek en controle van uw huidige ICT-infrastructuur.
  • Data: het in kaart brengen van de huidige dataflows.
  • Bescherming: optimale bescherming van uw onderneming.
  • Investering: aankoop en/of verlenging van uw huidige applicaties.
IT-ADVIES
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x