Informatiebeveiliging

Gegevens en informatie worden steeds kostbaarder.  Zeker wanneer u zelf software ontwikkelt of omgaat met gevoelige informatie van klanten, leveranciers of partners.  U wilt als organisatie dat deze informatie integer is, confidentieel wordt behandeld en beschikbaar is wanneer nodig. U wilt als bedrijf toch niet de oorzaak zijn van een mogelijke datalek!?  Wij kunnen ook PEN-testen en bewustwordingstrainingen aanbieden voor uw medewerkers.

De internationale ISO 27001 standaard definieert de vereisten die een organisatie moet toepassen om een model te bieden voor het opzetten, implementeren, bewaken, onderhouden en verbeteren van een beheersysteem voor informatiebeveiliging (IBBS). Een IBBS is een raamwerk van beleid en procedures dat alle juridische, fysieke en technische controles omvat die betrokken zijn bij de informatierisicobeheerprocessen van een organisatie.

We begeleiden onze klanten tijdens de implementatie en opvolging van het Informatiebeveiliging beheersysteem  (IBBS) en uiteraard staan we voor u klaar tijdens verschillende types van audits.

Dorpstraat 54 3200 AARSCHOT
info@audad.be
T 02 313 36 98
T 016 609 709


Privacy
Algemene voorwaarden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x